Хостинг 1 GB
Linux веб хостинг 1024 MB (1GB)
Дозволени домени 2
Е-маил адреси 200
Емаил пораки на час/дeн 500/12,000
Бесплатни скрипти Wordpred, Drupal, Jomla, +200 други
Достапност 99.9 %
Дозволени датотеки 600,000